Zibali bosta še dve domači lepotički

Foto: Petra Nuzdorfer Neža Bračič
Med domačimi estradnicami je letos pravi baby boom, kmalu pa se jima bosta pridružili tudi voditeljica Neža Bračič in pevka Monika Pučelj.
Oglej si celoten članek

Voditeljica in nekdanja Lepa soseda Neža Bračič z možem Mitjo decembra pričakuje drugega otroka. Njuni prvorojenki se bo pridružil bratec. Neža pravi, da se počuti odlično, manjka ji le spanca.

Noseča pa je tudi simpatična pevka Monika Pučelj, ki pričakuje svojega tretjega otroka. Njena Aleksander in Alina bosta tako kmalu dobila bratca ali sestrico. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:26 26. Julij 2016.

    Tako, kot že tisočletja in tisočletja...........

  • 13:30 26. Julij 2016.

    nimam pojma kdo

  • 10:05 26. Julij 2016.

    Kdo?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.