Zimo si pričarajte z modo

Foto: BKG Barbara K. Germ verižica Foto: Moesolo.com Creative Recreation superge Foto: H&M H&M, 49,95 evra Foto: Pletenine Berni šal Berni Foto: Topman pulover Topman
Romantično. Če pogrešate belo zimo, si jo pričarajte z oblačili in dodatki.
Oglej si celoten članek

Čeprav se narava še ni odela v pravljično belino, si lahko tisti, ki ste navdušeni nad zimo, to pričarate tako, da se vanjo odenete. Uspelo vam bo z romantično belo, materiali, ki grejejo, in motivom snežink.

Nežno in elegantno

Bela simbolizira nežnost, milino in čistost, v pravi kombinaciji pa v modi predstavlja eleganco, zato je bela srajca obvezen kos tako moške kot ženske garderobe. Ker pa je lahko beline hitro preveč, jo kombinirajte s kontrastno črno, malce hladneje in letnemu času primerno pa bo delovala v kombinaciji z modro.

Sneženi uhani in broške

Poigrate se lahko tudi z detajli in modnimi dodatki – broškami in uhani, ki spominjajo na snežinke, ali v ogrlico ujetimi ledenimi kapljicami.

Tudi za moške

Zimski motivi, ujeti na nogavicah ali puloverju, ne bodo prišli do izraza le v smučarski koči. Pogumno si jih lahko nadenete tudi za sprehod po mestnih ulicah. Bela barva – vsaj po modnih brveh sodeč – že dolgo namreč ni rezervirana le za ženske.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.