Živali ne smejo seksati

Foto: Žurnal24 Parjenje živali v romunskem živalskem vrtu je za zdaj prepovedano. (Foto: Reuter
Zaradi evropske zakonodaje so v nekem živalskem vrtu v Romuniji živalim prepovedali imeti spolne odnose.
Oglej si celoten članek

Živalski vrt v Oradei ne obratuje po evropskih standardih, tako da so uradniki od evropske komisije zahtevali, da upravi živalskega vrta naložijo nova pravila. S tem poskušajo zagotoviti, da bi nove živali, ki pridejo pod oskrbo živalskega vrta, prišle šele po tem, ko se zadeve izboljšajo. Živalski vrt bodo sedaj zaprli in ga poskušali obnoviti. Vse živali bodo morale tako živeti same.

"Takoj ko bomo začeli upoštevati nove standarde, bo živalski vrt spet odprt, živali pa se bodo lahko spet parile. Do takrat pa živali ne bodo imele priložnosti, da bi bile skupaj," je povedal predstavnik živalskega vrta.

Dokler tako ne bodo uvedli evropskih standardov, parjenja v tem živalskem vrtu ne bo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.