Živel bo v starem čolnu

Foto: Žurnal24 Leonardo DiCaprio
Oliver Stone bo produciral in režiral detektivsko zgodbo Travis McGee, v kateri bo glavno vlogo prevzel Leonardo DiCaprio.
Oglej si celoten članek

Leonardo DiCaprio je glavno vlogo sprejel že pred nekaj meseci. Film bo nastal pod okriljem Studia 20th Century Fox, ki je konec lanskega septembra v kinematografe poslal že Stonovo gospodarsko srhljivko Wall Street: Money Never Sleeps (Wall Street: Denar nikoli ne spi).

DiCaprio se bo v filmu prelevil v detektiva Travisa McGeeja, ki živi na Floridi na starem bivalnem čolnu. McGee je lik, ki si ga je izmislil ameriški pisatelj John D. MacDonald, od 60. let naprej pa o njem napisal 21 kriminalk. Film bo imel za podlago prvi roman v nizu, The Deep Blue Goodbye.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.