Živela bosta ločeno

Foto: Žurnal24
Sarah Jessica Parker in Matthew Broderick, ki sta pred kratkim povečala svojo družino z dvojčicama, bosta odslej živela ločeno.
Oglej si celoten članek

Njun predstavnik je pojasnil, da sta sprejela edino možno odločitev, saj Matthew Broderick noče zapustiti New Yorka. Sarah Jessica Parker pa bi rada videla, da dvojčici Maron in Tabitha ter sin James Wilkie odraščajo daleč stran od mestnega hrupa v otrokom prijaznem okolju.

Vir blizu para je pojasnil, da je odločitev šokirala vse njune znance, posebno zato, ker jima je nadomestna mati pred kratkim rodila dvojčici in so se zdeli presrečna družinica. Gospa Broderick pa se je menda dokončno odločila in že kupila hišo v Brooklynu.

Sarah Jessica in Matthew sta poročena že 12 let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.