Živi v krsti gledajo film

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Oganizatorji festivala Alamo Drafthouse svojim navdušencem še vedno omogočajo gledanje filmov na svojevrsten način.
Oglej si celoten članek

Štiri prijatelje iz Teksasa, ki bodo imeli zavezane oči, bodo tokrat odpeljali na neznano lokacijo, kjer jih bodo žive zakopali v lesene krste. Globoko pod zemljo bodo tako uživali v filmu Ryana Reynoldsa Buried, v katerem je glavni igralec živ zakopan.

Reynolds igra ameriškega gradbenika, ki dela v Iraku. Potem ko skupino napadejo Iračani, se sam znajde živ pokopan v krsti. Pri sebi ima le vžigalnik in mobilni telefon, s katerima se trudi ubežati klavstrofobični smrti.

Festival Alamo je znan po tem, da oboževalce sedme umetnosti pelje na različne lokacije snemanja filmov, kjer jih potem gledajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.