Življenje "gorskega zdravnika" zaznamovali tragediji

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V seriji Gorski zdravnik, ki jo lahko spremljate na POP TV, je Hans Sigl venomer poln optimizma, v resničnem življenju pa sta ga močno zaznamovali dve tragediji, o katerih še vedno veliko razmišlja.
Oglej si celoten članek

"Ne bojim se bolezni. Bojim pa se nemoči, stvari, ki ne bi bile v mojih rokah,“ pravi Sigl, ki je zgodaj spoznal, da je življenje mnogokrat krivično. "Izgubil sem dva dobra prijatelja. Moj najboljši prijatelj se je pri 19. letih smrtno ponesrečil z motorjem, drugega prijatelja pa mi je, ko je bil star 21. let,  vzela cistična fibroza. S to izgubo sem se zelo težko spopadal,“ je pred časom razkril za nemški portal Wunderweibin dodal, da sta ga tragediji spremenili.

PREBERITE ŠE:

Takšen je bil "gorski zdravnik“ pred 15 leti!

"Gorski zdravnik" zaradi margarine v težavah

To je ženska, ki je osvojila srce gorskega zdravnika

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.