Življenje kot ga (ne) poznaš

Foto: Žurnal24 Življenje, kot ga poznaš je po scenariju Iana Deitchmana in Kristin Rusk Robinso
Kaj pravite na to, da bi dan zaključili v kinu na Primorskem? V Kosovelovem domu Sežana bodo namreč ob 20. uri predvajali romantično komedijo Življenje kot ga poznaš.
Oglej si celoten članek

Holly Berenson (Katherine Heigl) je uveljavljajoča se lastnica prijetnega lokala, Eric Messer (Josh Duhamel) pa obetaven režiser športnih dogodkov na TV mreži. Po prvem katastrofalnem zmenku na slepo jima je skupno le to, da si nista čisto nič všeč in da imata oba rada malo Sophie, ki sta ji krstna botra. Toda po smrti njunih skupnih prijateljev morata prav onadva poskrbeti za malo Sophie.

Soočena s povsem neznanim načinom življenja skušata premostiti medsebojne razlike in zaživeti pod eno streho, kar se izkaže za večji izziv, kot skrb za dojenčka. Po številnih prepirih se naposled vendarle zbližata, toda harmonije je kmalu konec, pot do morebitnega skupnega življenja in sreče pa je posejana s številnimi novimi preizkušnjami.

Cena vstopnice je 3,50 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.