Življenjsko presenečenje: Babici zamolčala, da pričakujeta dvojčka

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Da je dobila dva vnuka in ne enega, je izvedela šele, ko ju je spoznala ...
Oglej si celoten članek

Po žalostni novici, ko je par leta 2019 izgubil še nerojenega otroka, sta se še toliko bolj razveselila novice, da pričakujeta dvojčka, le da tega podatka nista razkrila nikomur drugemu. Ker sta se dvojčka, Brinkley Hope in Ace Leo, nato rodila predčasno in več tednov preživela v porodnišnici, obiski pa so bili prepovedani tudi zaradi covida, je družina starim staršem dolgo časa skrivala, da v resnici nimata le vnkinje, temveč tudi vnuka.

To veselo novico sta jim razkrila šele, ko sta stara starša vnuka spoznala v živo. Na videoposnetku že crtljata vnukinjo, ko očka v dnevno sobo prinese še njunega vnučka. Babica od presenečenja vpraša, ali je to pravi dojenček in se ne more načuditi, kako dobro njuna starša skrivala to veselo novico. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.