Zlata Kate na ogled v Londonu

Foto: Žurnal24 Kate Moss
V londonskem Britanskem muzeju so odkrili zlat kip manekenke Kate Moss. Siren je delo umetnika Marca Quinna, ki je želel s kipom prikazati današnji ideal lepote.
Oglej si celoten članek
Kate Moss je dobila nov spomenik svoji lepoti. Umetnik Marc Quinn je namreč naredil zlat kip britanske manekenke, saj je želel z njim prikazati ideal današnje lepote. Siren, ki je vreden kar 1,9 milijona evrov, naj bi bil največji zlati kip na svetu od antičnega Egipta. Poleg tega je naredil še en kip iz plastike, ki Mossovo razkriva v položaju joge.

Zlata Kate bo razstavljena v Britanskem muzeju, in sicer s helenskim modelom Venere ob sebi. Mossova je prav ta teden v medijih razkrivala nove podrobnosti o sebi in kritizirala presuhe manekenke. Priznava, da je bila taka tudi sama.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.