Zlati nasveti za pravilno uporabo suhega šampona

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Suhi šampon je eno najboljših daril, ki so nam jih podarili bogovi lepoti oziroma kozmetična industrija. Razmasti lase, poskrbi za volumen in pomaga pri oblikovanju pričeske. A le, če ga znamo pravilno uporabljati.
Oglej si celoten članek

Skriti adut za popoln volumen las
Če mislite, da se suhi šampon uporablja le na umazane lase, ste se zmotili. Lastnice tankih las si ravno s pomočjo suhega šampona lahko ustvarijo popoln volumen. Za bujno pričesko ga popršite po lasnih korenih ter dobro razčešite. 

Ne nanašajte ga od blizu
Šampon za suho pranje na lase popršite z razdalje 10 - 15 centimetrov. Če ga popršite od preblizu je preveč koncentriran, zato postane vlažen. Ko ga nanesete, ga pustite delovati še minuto do dve, nato dobro razčešite ostanke, ki jih lasje niso vpili. To, da ga dobro razčešete, je eden ključnih trikov, da šampon doseže svoj optimalni učinek!

Promo Rešitev za vaše težave z lasmi in lasiščem

Suhi šampon ni nadomestek za pranje las
Seveda je odličen pripomoček, da vam las ni potrebno prati  še kakšen dan ali dva, vendar pa ima pranje las svojo funkcijo, zato ne uporabljajte suhega šampona v nedogled, ker lahko to škoduje lepoti in zdravju vaših las. 

Najboljši trik: sušilec za lase
Po nanosu suhega šampona, uporabite sušilec za lase. To bo proizvod naneslo po vseh kotičkih vaših las, ga lepo porazdelilo, povečalo volumen in vpilo vso odvečno maščobo. 

Magazin Kako povečati volumen las?

Popršite ga po celotnem lasišču in laseh
Največja napaka, ki jo delamo, je ta, da suhi šampon popršimo le po korenu las ali na najbolj vidnih mestih. Za popoln učinek, ga je potrebno razpršiti po vsem lasišču in laseh, morda postopek celo ponoviti, če imamo goste lase, da res absorbira vso maščobo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.