Zlatko išče nove kovalce rim

Foto: Primož Zanoškar
Foto: Primož Zanoškar
Priljubljeni raper Zlatan Čordić - Zlatko vse rimarske entuziaste preko Facebooka vabi k sodelovanju pri ustvarjanju svojega novega hita.
Oglej si celoten članek

Vsi nadobudni raperji, glasbeniki in umetniki lahko dobite priložnost sodelovati z enim najuspešnejših raperjev pri nas. Zlatko namreč vse svoje oboževalce poziva, da se potegujejo za najboljšega kovalca rim in s tem za mesto v ekipi, ki bo ustvarila Zlatkov novi hit Več od lajfa. "Vsi si v življenju želimo doživeti trenutke, o katerih sanjamo, za nekatere to pomeni, da gredo na morje, drugi gledat piramide, tretji si želijo meditirati v Tibetu, možnosti je neskončno," je o novem projektu povedal Zlatko.

Kako zarapati z Zlatkom

V boj za ustvarjanje z Zlatkom se lahko podate od 15. marca dalje preko Facebook naslovov Facebook.com/SvetaVladar in Facebook.com/zlatko.zlatan.cordic. Aplikacija bo rimarskim talentom pomagala, da bodo po glasbenikovih navodilih sledili ritmu in konceptu pesmi ter sodelovali pri soustvarjanju njegovega novega hita. S tem, ko bodo prispevali svoje rime, se bodo preizkusili z drugimi tekmovalci, na koncu pa bo izbranih osem rim, ki bodo podprle Zlatkov refren. In kakšni so kriteriji? Zlatko bo predloge zbiral predvsem glede na izvirnost ideje in moč besed, o končni odločitvi pa se bo odločal tudi na podlagi tega, v kakšni meri se bo lahko poistovetil s predlaganim besedilom.

Tekmovanje bodo popestrili tedenski izzivi in nagrade, ob koncu pa bo ekipa najboljših povabljena na studijsko snemanje skladbe in videospota za novo pesem Več od lajfa, ki bo premiero doživela maja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.