Zlatko o smrti mlade igralke

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
V filmu Vloga za Emo bo mogoče videti tudi raperja Zlatka in Iztoka Gartnerja. Oba sta zaradi smrti Lare Safran, glavne igralke, zelo pretresena.
Oglej si celoten članek

"Res, da se nisva poznala dolgo, ampak je bilo tudi malo časa dovolj, da sem prepoznal super dušo v tej punci, ki nas je prezgodaj zapustila. Moje sožalje družini in prijateljem. Naj vam Bog podari strpnost. Počivaj v miru,“ je Zlatko zapisal na svojem Facebook profilu. Oglasil se je tudi Iztok Gartner, ki v filmu igra učitelja nemščine. "Ne morem verjeti. Res šokiran in pretresen. Glavna igralka prihajajočega filma Vloga za Emo. Kakšna jebena usoda, ej. Grozno, res. Pa komaj 17 let je imela. Film zdaj ne bo vesel dogodek, ampak žalosten spomin. Ah, naj gre vse nekam, no.
Vedno je bila polna energije in dobre volje. V filmu imava skupen prizor. Po snemanju sva se še nekajkrat srečala. Nazadnje na Filmskem festivalu na Bledu. Vedno nasmejana in kul.“

Lara je umrla v soboto. Zanjo je bil usoden potok Bolska.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.