Zlorabljena Milla v solzah

Foto: Žurnal24 Glavna igralca na predstavitvi filma na filmskem festivalu v Torontu. (Foto: EPA
V novem filmu se je igralka Milla Jovovich po vročih prizorih s kolegom Robertom De Nirom počutila zlorabljeno.
Oglej si celoten članek

Manekenko in igralko Millo Jovovich so vroči prizori v novem filmu Stone pustili v solzah. Priznala je, da je bila vloga manipulativne Lucette eden njenih največjih izzivov, pri težkih trenutkih pa ji je pomagal njen soprog in filmar Paul W. S. Anderson.

"Lucetta je zagotovo močna vloga, z vso goloto in spolnostjo. Še posebej je težko biti intimen z ljudmi, ki jih srečaš samo na snemanju. To je res težko, počutiš se zlorabljeno. Domov sem prihajala objokana, moj mož pa me je moral tolažiti," je zaupala.

Kako se je med snemanjem vročih prizorov počutil njen soigralec De Niro, ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.