Zlovešča najstniška morilka Hanna

Foto: Kolosej
Foto: Kolosej
V kinematografe po Sloveniji danes prihaja akcijski triler Hanna, zgodba o posebni najstnici, katere cilj je postati zlovešča morilka.
Oglej si celoten članek

Hanna (Saoirse Ronan) je posebna najstnica, ki ima moč, vzdržljivost in inteligenco vojaka. Vsega jo je v divjini Finske naučil njen oče (Eric Bana), bivši agent CIA-e. Njeno življenje je drugačno od življenja drugih najstnic, saj je vzgajana in trenirana samo za en cilj: postati morilka.

Oče jo bo pod krinko poslal na tajno misijo, v kateri bo Hanna prepotovala skoraj celotno Evropo in se izmikala agentom, ki jih za njo pošilja neusmiljena agentka CIA-e (Cate Blanchett), ki ima lastne skrivnosti iz preteklosti. S približevanjem končnemu cilju Hanna odkriva osupljiva razkritja o svojem obstoju in nepričakovano naleti na vprašanje o svoji človečnosti.

Akcijski triler si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju ter Planetih Tuš v Celju, Mariboru in Kranju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.