Zmago o tem, zakaj sta bila z ženo ločena

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Zmago Jelinčič nam je razkril, ali se z ženo Moniko res ločujeta.
Oglej si celoten članek

Zmago in Monika Jelinčič sta sprožila plaz govoric, ko sta na modni reviji Ljubljanskega tedna mode sedela ločeno. Olje na ogenj pa je dodatno prilila še Monikina fotografija z mladim padalskim rekorderjem Ernestom Gainzom. A Zmago nam je zagotovil, da sta z Moniko še vedno srečno zaljubljena. 

"Na prireditev sva prišla skupaj, a sva sedela ločeno, ker je bila Monika tam službeno, v družbi podžupanje in ne bi bilo profesionalno, da bi sedel poleg nje. Še vedno sva srečno zaljubljena, glede fotografije s padalcem, pa naj povem, da je Ernesto skupni prijatelj iz Dubaja, ki je z ženo obiskal Bovec. Glede na to, da je guinnessov rekorder, moja žena pa strastna padalka z licenco za samostojno skakanje, se je seveda z veseljem fotografirala z njim," nam je pojasnil Zmago.

Družina Jelinčič si sicer še vedno ureja razvpitno primorsko domovanje, katerega gradnjo je pred leti posredno ustavil Davčni urad, za čemer so, po Jelinčičevih besedah, stali politični vzgibi. Zmago pa se z reorganizacijo svoje stranke in prihajajočim kongresom stranke že pripravlja na naslednje volitve. Piše tudi dve knjigi, o južni železnici in potnih listinah, veliko svojega prostega časa pa posveti hčerkama, 12-letni Aleksandri Tisi in 9-letni Alekseji Iris, ki očka menda že spretno vrtita okoli prsta. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:45 29. April 2016.

    upam, da pride spet v parlament.

  • 17:31 28. April 2016.

    Zmago je na Moniki omago!

  • 13:54 28. April 2016.

    Kako je udba sova v 90 letih zminirala politicne vzgibe skrajne desnice, ki je bila na pohodu. Tako, da je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.