Zmagovalec Bara je Črt!

Foto: Marko Vavpotič. bar Foto: Marko Vavpotič. bar Foto: Marko Vavpotič. bar Foto: Marko Vavpotič. bar Foto: Marko Vavpotič. bar Foto: Marko Vavpotič. bar Foto: Marko Vavpotič. bar Foto: Marko Vavpotič. bar Foto: Marko Vavpotič. bar Foto: Marko Vavpotič. vikič Foto: Marko Vavpotič. bar Foto: Marko Vavpotič. ivona Foto: Marko Vavpotič. bar Foto: Marko Vavpotič. bar Foto: Marko Vavpotič. kepic Foto: Marko Vavpotič. ivona Foto: Marko Vavpotič. črt, ivona
Zmagovalec 3. sezone Bara je Črt. Dobil je 56 odstotkov vseh glasov.
Oglej si celoten članek

Črt je veliki zmagovalec tretje sezone Bara. Dobil je 56 odstotkov vseh glasov in tako tudi glavno nagrado - 50 tisoč evrov.  "Zelo sem vesel. Grem v limuzino in via Primorska," je za Žurnal24 povedal takoj po zmagi. Intervju s Črtom pa si boste lahko prebrali jutri.

Črt je bil v nasprotju z Ivono med oddajo zelo miren. Povedal je, da bo najbolj pogrešal ekipo, saj ne ve, kdaj se bodo lahko naslednjič spet podružili.

Ko smo z njim govorili med oglasi, nam je povedal: "Utrip ima 107. V redu, nisem živčen. Tudi zadnjič nisem bil ... Do kuverte."

Še pred finalom nam je v intervjuju povedal, da bo tudi v primeru zmage delal v lokalu, kjer je delal do zdaj. "Od tega denarja je treba odšteti davke, malo dopusta, kakšna žurka za prijatelje in podpornike, končno si bom opremil stanovanje, ki ga urejam že eno leto. Najraje bi si uredil stanovanje, ostalo pa bi položil na račun za varno življenje naprej," je dejal.

Zmagalo je gostinstvo in ne šov

Za Črta so oboževalci povedali, da je prijeten, marljiv, delaven in da je veliko doprinesel k Baru, za Ivono pa, da je iskrena, direktna in zabavna. Danes pa niso šteli le glasovi občinstva, ampak tudi promet, ki sta ga ta teden pridelala tekmovalca. Dobiček so pretvorili v glasove. Ivona je zaslužila 963 evorv (637 glasov), Črt pa 2027 evrov (1361 glasov).

Prepiri, ljubezni ...

Spomnimo. Prva je Bar zapustila Maruša, s taktiziranjem pa je začel Emi, ki je na stol posedel Reneja, ki je izgubil. Ta odločitev je Barovce kar malo ujezila, saj je bilo takrat - po njihovem mnenju - še prezgodaj za taktiziranje.

Med Barovci so se spletla prijateljstva, videli pa smo tudi prepire. Največji je izbruhnil med Milošem in Suzano in med Milošem in obiskovalci Bara. Po tem incidentu je kandidat sam zapustil šov. Miloš se je sicer proti koncu oddaje vrnil v šov kot pomočnik, a po sporu z dekletom šov spet zapustil. Priča pa smo bili tudi lepim dogodkom in simpatijam. Suzana je ljubimkala z Renejem in Joelom, Ivona z Joelom, Črt pa s Tanjo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.