Zmagovalec Bara: Njegovo dekle se je zelo trudilo zanj

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Zmagovalec Bara, Sandi Jug, pravi, da svojega dekleta nikoli ne bi zamenjal.
Oglej si celoten članek

Preteklo soboto je potekala finalna oddaja šova Bar, v katerem je zmagal simpatični Sandi Jug. Mladenič je za nagrado dobil 50 tisoč evrov, zdelo pa se je, da je bil bolj kot zmage vesel dekletovega objema.

Njegove mame zaradi bolezni ni bilo v studiu, njegovo dekle Alja pa je s svojo simpatičnostjo osvojilo gledalce. Povedala je namreč, da je Sandi najboljši fant na svetu, da je zelo pozoren in da si je zelo oddahnila, ko se je šov končal, tako kot tudi njeni domači, ki so jo morali 18 tednov prenašati. Alja namreč pravi, da je bila zaradi Sandijeve odsotnosti tečna. 

Foto: Mediaspeed bar

Sandi je za Žurnal24 po finalu spregovoril tudi o svoji zvezi. Zaupal nam je, da se z Aljo poznata že dalj časa, par pa sta postala šele lani. “Vsa čast Alji. V šov me je prišla obiskat vsaj 25-krat, čeprav živi 120 kilometrov stran od Ljubljane. Zelo jo cenim. Zlata punca je in ne zamenjam jo za nobeno drugo.”

Magazin Finale Bara: To se je dogajalo, ko so kamere ugasnile

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.