Zmagovalec Biggest Loser: V zadnjih dveh mesecih mu ni lahko

Foto: osebni arhiv bojan papež Foto: osebni arhiv bojan papež Foto: osebni arhiv bojan papež
Priznava, da ni lahko.
Oglej si celoten članek

Zmagovalec šova The Biggest Loser Slovenija, Bojan Papež, ki je pred kamerami izgubil več kot 70 kilogramov, se je lotil prenove in modernizacije svojega kmečkega turizma, s katerim preživlja svojo družino.

S prenovo je začel pred dvema mesecema, dela pa še vedno potekajo. “Malo se je zavleklo, ker sami vse delamo,” je za Žurnal24 povedal in dodal, da gre za zelo obširno prenovo, saj so prestavljali celo nosilne stene, da so povečali prostor. 

Situacija je še toliko bolj stresna, saj se Papež ne ukvarja le z gradbenimi deli, ampak tudi s svojimi gosti. Kmečki turizem je bil namreč zaprt le en mesec. “Mislil sem, da bomo končali prej, ampak nismo. Gostje razumejo, da se je treba razvijati,” pravi simpatični gostinec, ki je moral delati tudi tri dni v kosu, brez spanca, da je dokončal nujna dela. “Nisem imel druge izbire. Pričakoval sem goste, zato sem moral položiti keramiko. Res je bilo stresno.”

Kdaj bodo končali z deli, si Bojan ne upa napovedati, povedal pa je, da bodo gostje prenove zagotovo veseli, saj bodo zamenjali prav vse, celo posodo.

Bojanu želimo veliko uspeha in čim manj stresa. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:20 29. November 2018.

    A ga boste vi prijavli ker izkorisca otroke al jaz?

  • 14:59 29. November 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.