Zmagovalec druge sezone je Tomaž!

Foto: Anže Petkovšek Gostilna išče šefa Tomaž Foto: Anže Petkovšek Gostilna išče šefa Foto: Anže Petkovšek Gostilna išče šefa Tomaž Kaja Foto: Anže Petkovšek Gostilna išče šefa Tomaž Kaja Foto: Anže Petkovšek Gostilna išče šefa Kaja Tomaž Foto: Anže Petkovšek Gostilna išče šefa Foto: Anže Petkovšek Mišo Savina Marko Bine Gostilna išče šefa Foto: Anže Petkovšek Gostilna išče šefa Lili Žagar Bine Volčič Foto: Anže Petkovšek Mišo Savina Marko Bine Gostilna išče šefa Foto: Anže Petkovšek Gostilna išče šefa Kaja Tomaž Foto: Anže Petkovšek Lili Žagar Gostilna išče šefa Foto: Anže Petkovšek Gostilna išče šefa Foto: Anže Petkovšek Gostilna išče šefa Kaja Tomaž Foto: Anže Petkovšek Gostilna išče šefa Mišo Stevanović, Savina Atai Marko Pavčnik
Gledalci šova Gostilna išče šefa so med finalno oddajo odločili, da si zmago in 50 tisočakov najbolj zasluži Tomaž.
Oglej si celoten članek

Z velikim finalom se je končala druga sezona šova Gostilna išče šefa, ki je trajala 11 tednov. Zmaga je šla tokrat v roke Tomažu Škvarču Lisjaku, ki se je v finalu boril proti 26-letni Kaji Pogačar. "Še zdaj ne morem verjeti, da se to sploh dogaja. Kar lebdim, sanjam ali ne vem kaj!" nam je takoj po razglasitvi zmagovalca povedal vzhičeni Tomaž, Kaja pa nam je priznala, da je malce razočarana. "Malo razočaranja je prisotnega, ampak konec koncev nisem imela nobenih pričakovanj. Tomaž je res top kuhar, super kreativec."


Tudi letos so zmagovalca, ki je prejel denarno nagrado v višini 50 tisoč evrov, določili gledalci. V Gostilni je bilo sicer vroče že konec tedna, ko je šef Bine iz boja izločil Lidijo Zebec, ki nam je povedala, da jo je domov poslal zato, ker je v njej videl preveliko konkurenco za Tomaža.

Razkrili tudi novega šefa Gostilne

Voditeljica Lili Žagar je v studiu poleg vseh treh komentatorjev Miša Stevanovića, Savine Atai, Marka Pavčnika in šefa Bineta gostila tudi vse izpadle tekmovalce. Vsak izmed njih je na začetku oddaje povedal, kaj je doživel po odhodu iz Gostilne in kako se mu je spremenilo življenje. Lili je nagajivo dregnila tudi Žigo in ga povprašala o novi izbranki, o kateri smo pisali danes.

Kaja je ob prihodu v studio priznala, da si ni predstavljala, da bo prišla do velikega finala, si je pa želela priti čim dlje. "Svojim sanjam je treba slediti," je dejala, Tomaž pa: "Veliko stopničk nazaj sem moral narediti, da sem se začel dvigati, a tudi zadnje stopničke si želim."

Sicer pa smo med šovom izvedeli tudi, kdo bo v prihodnje vodil Gostilno pri šefu. Tomaž namreč za razliko od lanskoletnega zmagovalca Andreja Murka ne bo dobil ključev gostilne, temveč "le" denarno nagrado.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.