Zmagovalec Eurosonga se v bolnišnici bori za življenje

Foto: youtube
Foto: youtube
Salvadorju Sobralu se izteka čas.
Oglej si celoten članek

Zmagovalec letošnjega Eurosonga Salvador Sobral je odpovedal vse nastope. Moral je namreč v bolnišnico, kjer leži na intenzivnem oddelku. Kot pišejo mediji, se 27-letnik bori za svoje življenje, saj nujno potrebuje transplantacijo srca.

Pevec je imel zadnji nastop z začetku meseca. Na koncertu se je zlomil in zajokal. Na odru je bila njegova sestra, ki ga je objela in potolažila.



Mladeničevi zdravniki so sicer v velikih skrbeh. Tudi če zanj pravočasno najdejo srce, to še ne pomeni, da bo Salvador po transplantaciji zdrav, saj obstaja možnost, da njegovo telo organ zavrne. Pri Salvadorju je ta verjetnost menda precej velika, saj je zelo šibek.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:46 25. September 2017.

    Res je, da ima vsaka glasba svoja ušesa in da je težko ocenjevati kakovost glasbe. Meni osebno je bil nastop …

  • 14:09 25. September 2017.

    Sem mnenja, da se v vsakem jeziku lahko napiše odlična, svetovna pesem. Samo prava oseba jo mora napisati in zapeti. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.