Zmagovalec Kmetije se je odločil za spremembo, bi ga prepoznali?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pravi, da ga opazijo predvsem malo starejše ženske …
Oglej si celoten članek

Zmagovalec lanskoletne sezone Kmetije, Tilen Brglez, se je tik pred odhodom na dopust odločil za spremembo imidža. Svojo pričesko je prepustil spretnim rokam frizerja Sama iz salona Ritual, ki se je odločil za drzno potezo – Tilna je pobarval na blond. 

Simpatični Štajerec pravi, da so prvi odzivi zelo pozitivni. Kot nam je zaupal, ga opazijo predvsem malce starejše oboževalke. "Zelo sem zadovoljen. To barvo bom obdržal še nekaj časa,“ je povedal in dodal, da je vesel, da ga ljudje še vedno prepoznajo in se želijo z njim pogovarjati. "Še vedno me prosijo za fotografije. Naj traja. Kadar moram k zdravniku, pa si ponavadi nadenem kapo, da ne pritegnem preveč pozornosti,“ nam je še zaupal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.