Zmagovalec šova Biggest Loser: Nikogar ne silim, da mora biti moj prijatelj

Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser Foto: Anže Petkovšek biggest_loser
Bojan je veliki zmagovalec šova The Biggest Loser Slovenija. Po finalni oddaji nam je zaupal, kaj je vzkliknila žena, ko ga je prvič videla po koncu šova.
Oglej si celoten članek

Kako boste porabili denar in za kakšno lepotno operacijo se boste odločili?
O tem še nisem veliko razmišljal. Verjetno ga bom vložil v promocijo svojega kmečkega turizma in svojih vin. Glede lepotne operacije … Trebuh sem lepo izgubil, tako da še ne vem, za kaj bi se odločil. Morda bom šel na kliniko in jih vprašal, kaj mi svetujejo.

Sedaj ste bolj prepoznavni. Se je obisk kmetije zaradi tega povečal?
Ja, že med šovom so k nam prihajali gosti in spraševali po meni ter moji ženi govorili, da navijajo zame. Verjetno je res zaradi šova kakšen gost več zavil k nam.

Finale To je zmagovalec prve sezone The Biggest Loser Slovenija

Kaj pa je bila prva stvar, ki jo je izustila vaša žena, ko vas je videla skorajda prepolovljenega?
Rekla: 'Kakšen pa si.'  Drugače je, ko nekoga, ki ga vidiš le na ekranu, po dolgem času spet zagledaš, ga objameš in vidiš, da ga je res skoraj pol manj. Šele takrat spoznaš, koliko je oseba naredila zase. Žena me je kar nekaj časa gledala in govorila, da se me ne more navaditi. (smeh) Hčerke ne morejo verjeti, kaj se je zgodilo z mano, ljudje na ulici, ki jih pozdravim, hodijo mimo mene, ker me ne spoznajo. Ne morejo verjeti, da je to možno.

Ko pogledate svoje stare fotografije, na kaj pomislite?
Ko sem videl svojo fotografijo, ki so jo posneli na začetku šova, nisem mogel verjeti, da sem to jaz. Sprememba je neverjetna. Ko grem zdaj v trgovino, mi je vse prav, prej pa sem v trgovini za močnejše kupil največji kos, pa še tega sem si še dodatno raztegoval.

Vas je strah, da bi se zredili nazaj?
Ja in ne. Stara oblačila sem vrgel v smeti in si rekel, da jih ne bom nikoli več potreboval. Zdaj si bom nabavil nova, ki mi bodo morala biti prav. Nočem se zrediti tudi zaradi drugih, da ne bi s prstom kazali name in govorili: 'Poglej ga. On je zmagal v šovu, zdaj je pa takšen.'

Kakšen je vaš načrt za vzdrževanje teže?
V šovu je bilo lažje, saj sem samo o tem razmišljal. Zdaj bo malo drugače, saj delam v kuhinji. Ampak tudi sedaj, pred finalom, sem delal, pa se nisem pregrešil. Seveda bom sedaj, ko je vsega konec, kdaj pa kdaj kaj poskusil, ampak po pameti …

V teh 20 dneh se niste niti enkrat pregrešili?
Ne, ko me je kaj zamikalo, sem šel peš na Pohorje.

Se vam zdi, da se okolica do vas sedaj obnašal drugače kot prej?
Ja. Zanima jih, kako mi je uspelo, sprašujejo me za nasvete. Nikoli se nisem obremenjeval s tem, kako sem videti. Tak sem, če se nočeš pogovarjati z mano, pojdi drugam. Nikogar ne silim, da mora biti moj prijatelj. Sicer pa se rad šalim, tako da so me doslej imeli vsi radi.

Na kateri trenutek se boste najraje spominjali?
Moji sotekmovalci so bili fenomenalni. Podpirali smo se, ni bilo metanja polen pod noge. Strah me je bilo zamer, prepirov ... Ne vem, kaj bi storil, če bi bilo tako. Ne bi imel volje. Na srečo smo bili zelo povezani.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.