Zmagovalka Idola vzela prevelik odmerek

Foto: Žurnal24 Fantasia je leta 2004 zmagala na Ameriškem idolu. (Foto: Reuters)
Zmagovalko Ameriškega idola Fantasio Barrino so odpeljali v bolnišnico zaradi prevelikega odmerka tablet.
Oglej si celoten članek

26-letna Fantasia je vzela prevelik odmerek aspirina in uspavalnih tablet. Mati samohranilka, ki je leta 2004 zmagala na resničnostnem šovu, naj bi po poročanju ameriških medijev poskušala narediti samomor. Razlog naj bi bile obtožbe Paule Cook, da jo je pevka ločila od soporoga Antwuana Cooka. Slednji naj bi s Fantasio posnel celo domači pornofilm.

Cook naj bi pevki zatrjeval, da z ženo ni srečen in da živita ločeno, pevkin menedžer Brian Dickens pa je razkril, da je razmerje trajalo 11 mesecev. Pevka naj bi bila zaradi medijskega pompa okrog ločitve svojega ljubimca popolnoma na tleh, svoji družini pa se je že opravičila zaradi skrbi, ki jih je povzročila zaradi uspavalnih tablet. Pevko bodo kmalu izpustili domov, saj je njeno zdravstveno stanje stabilno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.