Zmagovalka Popovega šova v veselem pričakovanju

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Še ena znana Slovenka, ki bo razširila svojo družinico, letos jih je ogromnooo ...
Oglej si celoten članek

Lanskoletna zmagovalka priljubljenega podjetniškega resničnostnega šova Štartaj Slovenija Karmen Meze, ki skupaj s poslovno partnerko Nežo Mlakar ustvarja slastne sladoledne lučke La Popsi, je v veselem pričakovanju.

Novico je delila tudi na Facebook strani La Popsi in ob simpatični fotografiji zapisala: "Presenečenje. Letos je božič prišel malo prej. Očitno smo bili zelo pridni. La Popsi dojenček je na poti. Kar nekaj časa smo morali zase držati najlepšo skrivnost. Mislili sva, da bolj norega leta od 2018 ne bova doživeli … Leto 2019 je bila samo še nadgradnja … In leto 2020, se bo očitno že začelo nepopisljivo."

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:21 12. December 2019.

    Spet, koga brigajo ženske, ki se obnašajo kot kure.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.