Zmaj se odvrne

Foto: Žurnal24 (Foto: Mladinska knjiga)
In partnerja morda tudi, saj ta položaj ni preveč udoben in intimen. Odsvetujemo ga, vendar kljub temu menimo, da ga je vredno kdaj preizkusiti – mogoče vam bo ustrezal.
Oglej si celoten članek

Ženska se uleže na hrbet in dvigne noge v zrak. Moški poklekne za njo, ji z eno roko potisne noge nazaj toliko, da je zanjo še prijetno, z drugo roko pa vstavi penis v vagino. To naj stori šele, ko je partnerica popolnoma vzburjena in je njena vagina vlažna.

 

Zanjo

Zaradi pritiska na noge je izkušnja nezadovoljiva, poleg tega ščegetavček ne dobi nobene stimulacije. Zato se raje dražite sami.

 

Zanj

Čeprav lahko globoko prodrete v vagino, je ta položaj precej neoseben in nezadovoljiv, saj partneričine dvignjene noge onemogočajo stik z očmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.