Zmenek na slepo: Za srce naše pevke se je potegovalo šest fantov

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Za koga se je odločila Ula Ložar?
Oglej si celoten članek

Naša priljubljena mlada pevka Ula Ložar se je verjetno počutila kot prava princesa. Za zmenek z njo se je namreč potegovalo kar šest mladih fantov, ki jih prav vsi poznamo.

Lepotička je lahko izbirala med člani vse bolj uveljavljene skupine Polkaholiki, Renejem, Žigo, Gašperjem in Maticem, ter bratoma Piletič, Rokom in Anejem.

Ule pa niso mogli prepričati z bleščečimi nasmehi in iskrivimi očmi, ampak le z odgovori na njena vprašanja. Novi portal za najbolj kul gledalce, Joonglaa, je objavil video Ulinega zabavnega izpraševanja snubcev, ki so se skrivali za zidom. Preverite, kdo bi jo peljal na kosilo ob mačjem WC-ju in koga je odnesla D- košarica ter seveda tudi, kdo je imel čast Ulo odpeljati na zmenek.

Foto: joonglaa blind date

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:07 18. Januar 2020.

    Poanta tega napisanega clanka je v ?????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.