Zmoči in ukradi!

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
Policija v Sussexu išče tatove, ki so se domislili novega načina ropanja. Prebivalce opozarjajo, naj bodo pozorni, ko zapuščajo banko.
Oglej si celoten članek

Neka ženska je odhajala z banke, kjer je dvignila večjo vsoto gotovine, ko jo je pred poslopjem nekdo oblil z vodo. K popolnoma premočeni je pristopil moški in ji pomagal, da se je na hitro osušila. Ko se je pomirila, jo je doletel naslednji šok. Prijazni gospod je pograbil njeno torbico in zbežal.

To je bil le zadnji v seriji nenavadnih napadov. Lopovi so do sedaj napadli že z barvo, arašidovim maslom in pasjimi iztrebki. Policija je vse ljudi opozorila, naj bodo še posebej previdni, ko zapuščajo banko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.