Znaki, da je divji med rjuhami

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Želite si uglajenega moškega, ko ga predstavite staršem, v postelji pa divjo zver brez zadržkov.
Oglej si celoten članek

Pušča dobre napitnine

Seveda, je to odvisno tudi od debeline njegove denarnice, a vseeno – radodarni ljudje so radodarni kjerkoli so lahko. Torej, če vaš moški pušča velike napitnine, bo najbrž radodaren tudi, ko bo treba zadovoljiti vas.

Ko vas prosi za nasvet, vas tudi posluša

Če resnično skrbi, kaj menite in če posluša vaše nasvete, se bodo vse te njegove „kvalitete“ prenesle tudi v spalnico.

Rad poskuša nove jedi

V kuhinji poskusi prav vse in z veseljem se odpravi v novo restavracijo z eksotično hrano, ki je ne pozna. Je svobodomiseln in ga ni strah novih izzivov.

Veliko se vas dotika

To je eno tistih dejstev, ki je skoraj očitno, da nakazuje na dobrega ljubimca, ki se vam posmeti.

Dobro pleše

Če moški dobro pleše, ima občutek za ritem in z boki miga kot da je Enrique Iglesias njegov brat. Samo pomislite, kako dober mora biti šele v postelji!

Rad telovadi

Nekdo, ki je v dobri fizični formi zna nadzirati svoje telo, je močan in vzdržljiv. Prevzel bo vajeti in ne bo se utrudil hitro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.