Znan naslov novega Bondovega filma

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Producenti najnovejšega filma o Jamesu Bondu, ki bo že 23. po vrsti, so končno razkrili, kako se bo imenoval novi film.
Oglej si celoten članek

Filmski ustvarjalci so v družbi glavnih igralcev oznanili, da se bo 23. film o Jamesu Bondu imenoval Skyfall. Producent Michael G. Wilson je naslov opisal kot "najbolje varovano skrivnost v Londonu".

V Skyfallu bo kot tajni agent 007 spet nastopil Daniel Craig, ki se bo v slavnega agenta prelevil že tretjič. "Zelo sem ponosen, da bom sodeloval še pri tretjem filmu o Bondu. Imamo odličen scenarij in moj namen je, da posnamemo najboljši film o Bondu," je povedal igralec in dodal, da s snemanjem začenjajo danes. Danielu se bodo na snemanju pridružili še Javier Bardem, ki bo odigral vlogo zlobneža, ter Ralph Fiennes, Ben Wishaw in Albert Finney.

Skyfall bo v kinematografe prišel oktobra prihodnje leto, natanko 50 let po tem, ko so predvajali prvi film o Bondu, Dr. No.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.