Znan naslov novega filma o Jamesu Bondu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
23. filmsko nadaljevanje o tajnem agentu njenega veličanstva, ki ga bo ponovno upodobil britanski igralec Daniel Craig, je končno dobilo svoj naslov.
Oglej si celoten članek

Ustvarjalci 23. nadaljevanja filma o agentu 007 Jamesu Bondu so  pred pričetkom snemanja na spletu registrirali domeno JamesBond-Skyfall.com in Skyfallthefilm.com, zaradi česar se navkljub temu, da producenti sicer še niso oznanili uradnega naslova, predpostavlja, da je ravno to naslov novega filma o Bondovih podvigih.

Tudi v tem nadaljevanju bo v glavni vlogi nastopil Daniel Craig, ki bo tajnega agenta upodobil že tretjič. Novo Bondovo dekle bo odigrala francoska igralka Berenice Marlohe, film pa bo posnet pod režisersko taktirko Sama Mendesa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.