Znan nov datum koncerta skupine OneRepublic!

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Morali bi nastopiti včeraj …
Oglej si celoten članek

Organizator koncerta OneRepublic v Ljubljani, ki bi moral biti včeraj, je sporočil, da je nastop prestavljen na 6. november 2021.

“Že kupljene vstopnice veljajo za novi termin. Če vam novi datum ne ustreza, lahko vstopnice od 09.11. do 08.12. 2020 vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili, in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si. Pozivamo vse kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega dogajanja v Sloveniji!” 

Začetki skupine OneRepublic segajo v leto 2002, sestavljajo pa jo pevec Ryan Tedder, Zach Filkins na solo kitari, Drew Brown na ritem kitari, Eddie Fisher na bobnih in Brent Kutzle na bas kitari. Prvenec Dreaming Out Loud so izdali leta 2007, s katerega je multiplatinasti hit, velika uspešnica Apologize, ki je resnični uspeh doživela šele v remiksu slovitega Timbalanda, kar jo je plasiralo v sam vrh glasbenih lestvic, obenem pa je bila ta različica nominirana za prestižno nagrado grammy.
 
Leta 2009 je sledila druga plošča Waking Up, ki je postregla z uspešnicami All the Right Moves, Secrets in Good Life. Tretji album Native iz leta 2013 je dosegel platinasto naklado s hitom Counting Stars, ki se je prodal v več kot 33 milijonih izvodov, sledila pa je uspešna svetovna turneja, v okviru katere so leta 2014 prvič koncertirali tudi v Sloveniji.
 
Četrti album Oh My My je izšel leta 2016, spomladi leta 2018 pa so ponudili pesem Start Again feat. Logic, pesem, ki se je pojavila v Netflixovi dramski seriji 13 Reasons ter skladbo Connection, ki je bila del avtomobilske kampanje Summer of Jeep. Skupina bo v kratkem izdala peti album Human, ki sta ga najavila že lanska singla Rescue Me in Wanted. Fantje so napovedali, da bosta na njem sodelovali tudi pevski superzvezdnici Beyonce in Adele.
 
 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.