Znan obraz ima svoj glas: Žirantki uničili nastop?

Foto: Pop TV znan obraz ima svoj glas Foto: Pop TV znan obraz ima svoj glas Foto: Pop TV znan obraz ima svoj glas Foto: Pop TV znan obraz ima svoj glas
Včeraj je bilo v oddaji Znan obraz ima svoj glas zelo čustveno.
Oglej si celoten članek

Foto: Pop TV znan obraz ima svoj glas Sinočnji zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas je Clemens (Klemen Mramor), ki je posnemal Erica Claptona in zapel njegovo pesem Tears in Heaven.

Gre za eno najbolj žalostnih skladb vseh časov, saj jo je pevec napisal po smrti sina, ki je padel skozi okno. Clemens pa je pesem posvetil dedku, ki ga je izgubil, ko mu je bilo deset let. Kot je povedal Denisu Avdiću, mu je zelo žal, da z njim ni preživel več časa, saj je bil njegov vzornik.

Žiranti (Tanja Ribič, Irena Yebuah Tiran, Gojmir Lešnjak in Werner) so bili nad Clemensovo interpretacijo navdušeni. Tekle so celo solze. "Čudovito, mene si ganil do solz. Imel si težko nalogo, vemo, kaj se je Ericu zgodilo in zagotovo te je danes tvoj dedek slišal in čutil, kar si dajal iz sebe. Moj poklon,“ je dejal Werner, Irena pa je povedala: "Moram priznati, da večino tvojega nastopa nisem videla, ker sem ves čas gledala gor, ker sem hotela preprečiti poplave na Dolenjskem. Skoraj mi je uspelo. Čestitam.“ Najbolj ganjena pa je bila Tanja. "Mislim, da je bilo danes prvič, da sem to pesem celo poslušala. Zelo težko mi je. Sem igralka in igralci moramo zdržati predstavo. Veliko mojih kolegov je imelo težke izgube in so morali odigrati predstavo. Ne morem si prestavljati, kako lahko Eric to odpoje, s tisto bolečino, ki se prelije v lepoto, da imamo mi nekaj od tega. Iz bolečine se rodijo najlepše svari.“

Tanjine solze pa so se nekaterim zdeli sumljive … "Zelo lepo odpeto in interpretirano. Vtis so mi totalno uničili žiranti oziroma v tem primeru žirantki. Ta posiljen jok in "žnj"-kategorno igranje presunjenosti gospe Ribičeve je že odvratno. Tako je slaba, da bi ji še paramecij ne mogel verjeti, da so to pristna čustva. Letos so vsi žiranti preveč "po scenariju" in premalo pristni. Pristnost je zelo, zelo pomembna, če želiš da oddaja uspe. Totalno sta mi uničili Clemensovo točko, ki je bila super. Sram naj jih bo,“ je bila kritična uporabnica družabnih omrežij. Ni bila edina ... "Zelo slabo odigrano, vsakemu amaterju bi uspelo bolj pristno "iztisniti" solze, kot je Tanji,“ ji je pritrdila neka druga komentatorko.

Ste gledali? Kakšno je vaše mnenje?

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 07:37 31. Oktober 2017.

    Itak Ribiceva glumi in to zelo slabo. Hoce biti duhovita, pa vse zasirje.

  • 07:35 31. Oktober 2017.

    Itak da Ribičeva glumi in to zelo slabo. Brez moza bi bila itak brez vlog. Razen dolenjke sta druga dva …

  • 22:33 30. Oktober 2017.

    Ja, umetne 😝....in igra na kvadrat...😝

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.