Znan pomen Angelininih koordinat

Foto: Žurnal24 S tetovažo izkazala pozornost Bradu. (Foto: Reuters)
Izgleda, da je nova tetovaža Angeline Jolie namenjena prej njenemu partnerju Bradu Pittu kot novemu otroku.
Oglej si celoten članek

Zadnja tetovaža Angeline Jolie je povzročila veliko ugibanj o novem otroku, vendar je neimenovani vir zatrdil, da igralka nima načrtov za posvojitev. Tetovaža pa bi bila lahko v čast očetu njenih otrok, njenemu partnerju Bradu Pittu.

Igralka je pred kratkim razkrila novo tetovažo na svoji roki, zemljevid s koordinatami, ki leži pod tetovažami s koordinatami rojstnih krajev njenih šestih otrok. Sedmi načrt koordinat izraža zemljepisno širino 35°10'44". Zemljepisna dolžina je sicer malce nejasna, vendar se vseeno razpozna – 96°56'34'', kar ponazarja ravno Bradov rojstni kraj, mesto Shawnee v Oklahomi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.