Znan pravi vzrok Deppove ločitve

Foto: EPA
Foto: EPA
Za razpad razmerja igralca Johnnyja Deppa in Vanesse Paradis ni bila kriva igralka Amber Heard.
Oglej si celoten članek

Čeprav so vsi s prstom kazali na igralko Amber Heard, da je kriva za razpad enega najbolj trdnih razmerij v svetu šovbiznisa, se je izkazalo, da je Johnnyju Deppu zmešala glavo neka druga ženska. Gre za 27-letno stevardeso Julie Ellis, ki je imela z igralcem dolgoletno romanco.

Julie je bila več let zasebna stevardesa slavnega igralca. Potem ko je Vanessa Paradis, s katero je bil igralec skupaj 14 let, imata pa dva otroka, odkrila, kaj se dogaja, se je odločila, da ne bo več prenašala Johnnyjeve nezvestobe.

"Julie je rekla, da je med njima blazna spolna privlačnost ter da ne moreta drug brez drugega. Johnny ji je rekel, da ga privlači, ker je divja in zabavna," je povedal vir.

Kako stevardesa gleda na njegovo novo dekle, ni znano, je pa v času, ko je bil igralec samski, rekla, da bi se rada z njim ustalila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:51 29. December 2012.

    Znan pravi razlog ---> naj bi bila.<br /><br />To pa ma res ful smisla ja

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.