Znan razlog za konec Johnnyja in Vanesse

Foto: ANG/Fame Pictures
Foto: ANG/Fame Pictures
Zdaj je jasno, da je bil Johnny tisti, ki se je odločil končati štirinajstletno zvezo.
Oglej si celoten članek

Konec zveze med Vanesso Paradis in Johnnyjem Deppom ni presenečenje, o njunem razhodu se je šušljalo že mesece. Zdaj pa je znano tudi, kdo izmed njiju je tisti, ki mu je bilo vsega dovolj. Vir blizu para je za RadarOnline.com izdal, zakaj sta se zvezdniška golobčka po štirinajstih letih zveze razšla. "Johnny si ni več želel biti z Vanesso. Njune poti so se začele razhajati in želel si je novih reči. Preprosto ni bil več srečen, začel se je dolgočasiti. Ko je iskrica ugasnila, ni ostalo ničesar več. Enostavno si želi več od življenja in verjame, da si tudi Vanessa zasluži biti srečna. Ni se zapletel z drugo žensko, niti ne namerava skočiti v novo razmerje, le zabaval bi se rad," je povedal vir.

Depp, ki je svojo zvezo želel prekiniti že lani, je pred javnostjo to zelo težko skrival. "Zdaj, ko je to tudi javno potrdil, se počuti veliko bolje," je še izdal vir in dodal, da Johnny zapušča Vanesso in ne tudi svojih dveh otrok, Lilly Rose in Jacka: "Da ne bo pomote, Johnny bo še vedno vsak dan vpleten v življenje svojih otrok."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.