Znan razlog za konec legendarnega hollywoodskega zakona

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ozzy in Sharon Osbourne se po 33 letih zakona ločujeta. Sedaj znan tudi razlog za konec njune dolgoletne ljubezni.
Oglej si celoten članek

Hollywood je šokirala vest, da se Ozzy in Sharon Osbourne ločujeta. Par je poročen 33 let in ima tri otroke.

Govorice, da sta se zvezdnika razšla zaradi Ozzyjevih težav z alkoholom, ne držijo. 67-letnik se namreč že skoraj štiri leta ni dotaknil drog ali alkohola. Sharon naj bi po najnovejših informacijah ločitvene dokumente vložila zaradi moževe nezvestobe. Nekdanji rocker naj bi čez plot skočil s frizerko slavnih in bogatih Michelle Pugh.

Da v njunem zakonu škripa, se je sicer šušljalo že leta 2013. Sharon je razložila, da so mediji resnico izkrivili, govorice pa je takrat na Facebooku zavrnil tudi Ozzy. "Ne ločujeva se. Poskušam biti boljši človek,“ je zapisal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.