Znan spol dojenčka

Foto: Žurnal24 Zakonca bosta znova zibala. (Foto: Borut Cvetko / mediaspeed.net)
Zdi se, da so letos na sporedu le še poroke in nosečnosti. O tem, da bosta Jurij in Sabina Zrnec že drugič starša, smo že pisali. Revija Nova poroča, da je znan tudi otrokov spol.
Oglej si celoten članek

Igralski par Jurij Zrnec in Sabina Kogovšek Zrnec že nestrpno pričakuje drugega otroka, ki bo na svet privekal septembra. Družini naj bi se pridružila še ena punčka, poroča revija Nova.

Novico smo želeli preveriti pri Juriju, ki pa nam je prijazno odgovoril: "Podatka ne želim komentirati, to je naša zasebna, družinska zadeva." Na gotov odgovor bomo tako morali počakati do poroda, če pa so govorice resnične, se bo prvorojenki Leni pridružila sestrica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.