Znan spol Robičevega otroka

Foto: Žurnal24 Helena in Jure sta bila par dobri dve leti. (Foto: Mediaspeed.net)
Tragično preminulemu Juretu Robiču se bo rodil še en moški potomec.
Oglej si celoten članek

Čeprav je smrt ekstremnega kolesarja Jureta Robiča še posebej zaznamovala njegovo dekle Heleno Kučar, slednja zadnje čase kar sije od sreče. Vzrok za to je Juretov otrok, ki ga nosi pod srcem.

Helena, ki naj bi rodila predvidoma konec maja, je pred kratkim namignila na spol otroka, ko je na svojem Facebook profilu objavila fotografijo pletenih copatk v modri barvi, piše revija Story.

Jure, ki ima iz prvega zakona sina Nala Jureta, si je menda močno želel hčerko. "Helena se je takrat strinjala z njim, zdaj pa si bolj želi fantka, ki bi bil podoben očku," je skupna prijateljica Jureta in Helene zaupala omenjeni reviji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.