Znan vzrok igralkine nenadne smrti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Elizabeth Pena je umrla zaradi zapletov, ki jih je povzročila večletna zloraba alkohola, je v svojem poročilu zapisal losangeleški mrliški oglednik.
Oglej si celoten članek

Oglednik je pri obdukciji poleg ciroze jeter odkril tudi akutno krvavitev iz igralkinih prebavil in kardiogeni šok.

Ko je v javnosti odjeknila informacija, da je igralka umrla, so njeni najbližji izdali le, da je umrla "po kratki bolezni“. Pena pa je očitno imela že več let težave z alkoholom, ki je povzročil njene zdravstvene težave.

Zvezdnica, ki je med drugim igrala v filmskih hitih La Bamba, Lone Star in Free Willy 2, nazadnje pa smo jo videli v seriji Sodobna družina, v kateri je igrala Glorijino mamo Pilar, je dočakala le 55 let. Za seboj je pustila moža in dva otroka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:31 27. Oktober 2014.

    Kaj je le v tem komercialnih alkoholnih pijačah? Dokler so pijanci pili domače zvarke (jabolčnik, vino, šnops), so brez temeljite …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.