Znana Američanka: "Mojega čudovitega fanta ni več“

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Voditeljica, partnerska terapevtka in avtorica Laura Berman je izgubila 16-letnega sina.
Oglej si celoten članek

Dr. Laura Berman, znana ameriška zakonska terapevtka, avtorica in voditeljica, je sporočila, da je izgubila 16-letnega sina Samuela.
"Mojega čudovitega fanta ni več,“ je začela zapis na Instagramu, kjer je razložila, da se je najstnik preko Snapchata povezal s preprodajalcem drog, ki mu je priskrbel opioid fentanil, pomešan s pomirjevali. "V svoji sobi je umrl zaradi prevelikega odmerka. To počnejo, ker ljudje postanejo še bolj odvisni in je dobro za posel. /.../ Moje srce je strto in ne vem, kako naj še naprej diham.“ Bermanova še pravi, da je to zgodbo delila z javnostjo, ker ne želi, da bi na enak način umrl še kak otrok. "Pazili smo nanj. Odličnjak. Pripravljal se je na študij. Eksperiment ni uspel. Droge so mu prinesli v hišo. Pazite na otroke in še zlasti na Snapchat. Tako jih dobijo.“

Snapchat je za revijo People povedal, da sodelujejo s policijo, da bi razjasnili ta primer in vse primere, v katerih se aplikacija uporablja v nezakonite namene. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:25 11. Februar 2021.

    Ob tako tragičnih novicah pa človek ostane brez besed.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.