Znana igralka, ki bo upodobila Kampuschevo

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Antonia Campbell-Hughes bo v filmu o Nataschi Kampusch igrala glavno vlogo.
Oglej si celoten članek

Michael Ballhaus, ki velja za mojstra med snemalci, je že pet let v pokoju, a film o usodi Natasche Kampusch ga je zvabil nazaj v filmski svet. "Takšna čustvena, neverjetna zgodba, ki se skorajda v celoti odvija v bunkerju, je izziv, ki bi ga rad sprejel. Običajna ugrabitev zaradi denarja ali seksa me ne bi zanimala. Ta primer pa me. Moški, ki misli, da lahko desetletno deklico spremeni v ženo. In dve leti gradi bunker. Neverjetno," pravi 76-letni Ballhaus.

Režijo bo prevzela njegova žena Sherry Hormann, glavno vlogo pa so zaupali 30-letni Irki Antonii Campbell-Hughes, ki je nazadnje nase opozorila s filmom Albert Nobbs. Antonia bo igrala Natascho pri 14 letih, Amelia Pidgeon pa pri desetih. Vlogo ugrabitelja Priklopila je dobil Thure Lindhardt.

Snemanje se bo začelo 2. maja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.