Znana igralka nad Oprah Winfrey

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
To ji zameri.
Oglej si celoten članek

Rose MyGowan, ena od najbolj glasnih podpornic gibanja #MeToo, se je na Twitterju lotila Oprah Winfrey, ki ji očita neiskrenost. Ob fotografiji, na kateri voditeljica na lice poljublja producenta Harveyja Weinsteina, ki je bil obsojen na 23 let zapora zaradi spolnega napada in posilstva, je zapisala: "Vesela sem, da vedno več ljudi vidi grdo resnico o Oprah. Želela bi si, da je iskrena, pa ni. Od tega, da je Weinsteinova prijateljica, do tega, da je zapustila in uničila žrtve Russlla Simmonsa … Za lastno korist podpira bolno strukturo moči. Ni iskrena.“

McGowan je bila ena prvih, ki je Weinsteina obtožila spolnega napada, glasbenega producenta pa je posilstva in spolnega napada obtožilo več kot 20 žensk. McGowan je Winfrey očitno zamerila, da ni želela producirati filma o Simmonsovih obtožbah On the Record. Kot razlog za to, da je odskočila od projekta, je navedla nesoglasja z režiserjem. "Želim, da se ve, da podpiram ženske v tem filmu. Njihove zgodbe si zaslužijo biti slišane. Moje mnenje je, da je potrebnega še veliko dela, da bi film prikazal celo širino tega, kar so žrtve doživele. Postalo je jasno, da s filmarji glede kreativne vizije nismo istega mnenja,“ je razložila Oprah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.