Znana imena naše evrovizijske žirije

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Razkrivamo imena slovenske evrovizijske žirije ...
Oglej si celoten članek

Imena petčlanske strokovne komisije, ki bo del letošnjega Izbora za pesem Evrovizije, so znana. Helena Blagne, Anže Langus Petrovič, Robert Pikl, Izak Košir in Alya so glasbeni strokovnjaki, ki bodo letos odločali v imenu Slovenije. Petčlanska strokovna komisija bo v času glasovanja prispevala 50 odstotkov glasov, preostalih 50 pa gledalci s pomočjo 'televotinga'.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:13 1. Maj 2014.

    razkrívati -am nedov. (í) 1. odstranjevati s česa, kar je položeno nanj zlasti zaradi varstva, zaščite: razkrivati grede / pokrivati …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.