Znana letošnja naj smrklja

Foto: Grega Wernig Naj Smrklja 2012 Foto: Grega Wernig Naj Smrklja 2012 Foto: Grega Wernig Naj Smrklja 2012 Foto: Grega Wernig Naj Smrklja 2012 Foto: Grega Wernig Naj Smrklja 2012 Foto: Grega Wernig Naj Smrklja 2012 Foto: Grega Wernig Naj Smrklja 2012
Najbolj simpatična med smrkljami je letos Leja Požun.
Oglej si celoten članek

Najbolj priljubljena revija za najstnike Smrklja vsako leto podeljuje naziv naj smrklja. Letos je ta čast doletela Lejo Požun iz Podbočja. Navdušenja ob nazivu ni skrivala, prejela pa je tudi naziv naj smrklja po izboru bralk in bralcev revije Smrklja. Prva spremljevalka je postala Lara Štule iz Izole, druga spremljevalka Tea Vuga iz Mengša.

Za naziv naj smrklja se je letos potegovalo 140 kandidatk.

Dekleta je organizator letos presenetil s samimi fantovski nastopi – prireditev je v raperskem stilu odvodil Rok Terkaj, nastopili so priljubljeni Da Kru, Game over in Alex Volasko. Da je bilo vzdušje med izborom še bolj napeto, pa so poskrbeli plesalci plesne šole Libero Dance Center in koreografinja Azra Selimanovič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.