Znana radijka razkrila v koga je bila zaljubljena

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Tanja je v zapisu na Facebooku razkrila, v koga je bila zaljubljena pred nekaj leti.
Oglej si celoten članek

Ob svetovnem dnevu dnevnika je radijka Tanja Kocman objavila stran svojega najstniškega dnevnika, kjer je razkrila, v koga je bila zaljubljena. Simpatična objava je bila med njenimi oboževalci pozitivno sprejeta, nekatera dekleta so ji celo sledila in tudi sama objavila svoje dnevnike.

Ob fotografiji je Tanja zapisala: "Svetovni dan dnevnika je. In tu je krasen zapis 13-letne Tanje … Ko se sramuješ samega sebe."

V zapisu vidimo, da je komaj 13-letna Tanja prišla do zaključka in dojela, da je zaljubljena v Janija. Kasneje se pojavi še nekaj imen, čisto na koncu pa je zapisala, da sovraži puberteto.  

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.