Znana Slovenca po dveh zarokah in 20-ih letih letos končno poročena!

Foto: Instagram Poroka Foto: Instagram Primož Roglič Foto: Instagram Poroka Foto: Instagram Tatjana Tutan Foto: instagram Jan Polanc Foto: Instagram Nik Škrlec Foto: Saša Despot Žan Mahnič Foto: Facebook Renato Lužar Foto: Instagram Paris Hilton Foto: Instagram Poroka Foto: Instagram Poroka Foto: Instagram Kitty Spencer Foto: Instagram Emma Bunton Foto: Profimedia Jennifer Gates Foto: Profimedia nicolas cage Foto: Profimedia japonska princesa mako Foto: Profimedia ariana grande
Leto 2021 je bilo za te slavne pare tudi izredno romantično, saj so letos dahnili usodni da ...
Oglej si celoten članek

Letošnje leto so zaznamovale predvsem poroke dolgoletnih golobčkov in parov v zrelejših letih. Najlepšo domačo zvezdniško poročno pravljico sta letos spisala Saša Lendero in Miha Hercog, ki sta se po drugi zaroki in skupnih 20-ih letih poročila poleti. Prav tako pa smo Slovenci navdušeni nad poroko Primoža Rogliča in njegove dolgoletne partnerke Lore Klinc.

V tujini je najbolj odmevala poroka dedinje Paris Hilton, ki je ljubezen iskala skoraj do svojega 40. leta. Japonska princesa Mako se je s poroko odpovedala naslovu, Spajsica Ema Bunton pa je svojemu dragemu usodni da dahnila po 23-ih letih zveze.

Najlepše zvezdniške poročne pare letošnjega leta si poglejte v galeriji.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:31 1. Januar 2022.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.