Znana Slovenca razkrila, da bosta zibala

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nekdanja pevka, sedaj inštruktorica fitnesa, Maja Prašnikar, in nekdanji maneken Alen Kobilica bosta postala starša.
Oglej si celoten članek

Januarja je Maja Prašnikar za Žurnal24 potrdila, da sta z Alenom Kobilica v zvezi, sedaj pa je lepi par s svojimi sledilci na družbenih omrežjih delil veselo vest, da bosta zibala.

Alen, ki bo avgusta praznoval 50. rojstni dan, je posnel video, v katerem se igra z otroško nogavico in kapico, Maja pa je objavila fotografije svojega rastočega trebuščka. "Mamica bom! Tako ponosna, hvaležna in to poletje zaljubljena v svoj čudovit trebušček. Prvi dve slikici sta slikani dva meseca nazaj, ostale pa v tem mesecu,“ je zapisala.

Paru čestitamo.

Najboljši videi so na Joongli!

Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.