Znana Slovenka 37 let praznovala tako, da je v kopalkah plesala po snegu!

Foto: RTC Krvavec Covid-19, smučišče, Krvavec
Foto: RTC Krvavec Covid-19, smučišče, Krvavec
S penino iz postelje nazdravljala že zjutraj, svojo manekensko postavo pa pokazala s plesom v kopalkah, in to na snegu!
Oglej si celoten članek

Foto: Instagram tjaša kokalj Misica, manekenka, novinarka, voditeljica in spletna vplivnica Tjaša Kokalj Jerala je prejšnji teden praznovala 37. rojstni dan in sama sebi s penino nazdravila že iz postelje. Sicer pa je praznovanje razpotegnila v rojstnodnevni konec tedna, ki so ga z družino praznovali v idilični gorski koči na smučišču. 

Tjaša svojim sledilcem večkrat pove, da je rada odštekana in tako je nekaj odštekanega naredila tudi za svoj rojstni dan, ko je v kopalkah zaplesala kar na snegu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 13:02 28. Januar 2023.

    RTC Krvavec Covid-19, smučišče, Krvavec .... Pripis pod sliko pove vse na kaksnem nivoju je doticna vplivnica....hm no ja pač …

  • 11:10 28. Januar 2023.

    Samopromocija.... koliko plača, za take neumne objave..... saj ni več pubertetnica, ali pač je?

  • 11:05 28. Januar 2023.

    Nikoli slišal zanjo. Mi je žal, da sem sploh kliknil na to neumnost. Že pozabljam.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.