Znana Slovenka brez sramu pokazala, kako je videti po porodu

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Po carskem rezu njeno telo okreva.
Oglej si celoten članek

Foto: instagram Sara Rutar Zmagovalka MasterChefa Sara Rutar, ki je pred nekaj dnevi rodila sina Gabriela, s svojimi spletnimi prijatelji deli trenutke po porodu. Iskreno je spregovorila, kako je z dojenjem in da jima je sedaj končno steklo, pokazala pa je tudi, kako je po carskem rezu videti njen trebuh.

"Še eno stvar vam pokažem, ker veste, da sem iskrena z vami in me ni sram," je dejala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je po porodu videti njen trebuh.

"Definitivno ni, da mi je všeč ta moj trebuh, ampak spet, to je del tega procesa," je zapisala. Se pa zaveda, da bo šlo po carskemu rezu nekoliko počasneje. "Se moramo pazit, za naše zdravje gre," se zaveda Rutarjeva, ki se je sprijaznila, da letos ne bo njenega "poletnega" telesa, ampak bo "mama telo".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.